Terase din lemn

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul prelucrării lemnului şi a realizării construcţiilor din lemn, Xilopal îţi oferă disponibilitatea şi parteneriatul în privinţa realizării unei ambianţe naturale deosebite, realizate prin simplitate şi profesionalism.

Accesorizează-ţi rezidenţa cu o terasă personalizată, menită să-ţi aducă relaxare, voie bună şi reîmprospătare.

Alege să-ţi petreci timpul liber, timpul dedicat relaxării sub acoperişul unei terase construite şi adaptate  unor medii dintre cele mai diverse; astfel, terasele de diferite dimensiuni, de la design simplu, classic, pana la structura si design complex, la terase construite pe teren drept sau pe fundaţie, până la teren accidentat sau pontoane, poduri, realizate pe apă, pot constitui una dn alegerile tale pe care Xilopal o susţine şi o realizează în concordanţă cu solicitările tale.

Xilopal realizează astfel, terase de grădină, terase pentru restaurante, cafenele, pensiuni, hoteluri, precum şi terase pentru evenimente deosebite.

Ne individualizăm prin capacitatea deosebită de prelucrare a lemnului, prin adaptarea la cerinţele tale, prin termenul prompt de execuţie şi prin calitate şi profesionalism deopotrivă.

Lemnul utilizat în construirea teraselor poate fi de diferite forme, în funcţie de dorinţa ta.

Terasele construite pot avea structura din bârne sau din buşteni calibraţi la diferite dimensiuni.

De asemenea, lemnul utilizat în construirea acestor terase este uscat în mod artificial în uscătoare proprii, tratat cu soluţii de tratament ce conferă lemnului protecţie, longevitate, cum ar fi lacul, precum şi soluţia ignifugă şi hidrofugă, soluţii ce protejează lemnul împotriva focului şi a umidităţii.

Dacă porneşti de la ideea de a construi o terasă şi ai un proiect, contactează-ne cu încredere; procedează la fel şi în cazul în care deţii doar ideea, o schiţă, un desen sau o imagine, pe baza căreia împreună vom găsi modalitatea potrivită pentru a realiza terasa dorită.