Case din bârne

 Societatea noastra detine utilaje moderne de chertat, pentru case din barne. Confectionam case din lemn semirotund, chertat, de diferite dimensiuni, sau din lemn ecarisat.

Casa din barne are marele avantaj fata de alte construcţii că este foarte rigida si rezistenta datorat sistemului constructiv moștenit din bătrâni, executat cu mașini moderne si personal calificat si cu experiență.

Pe partea interioară se pune o izolaţie de vată minerală de 5 -10 cm in funcție de zona si preferințele clientului, bariera de vapori din folie PE iar peste izolație se poate monta lambriu din lemn, placa gips carton, etc

Pe exterior lemnul poate rămâne natur, tratat corespunzător sau se poate aplica un strat termoizolator din placi de polistiren de 5-10 cm peste care se poate realiza tencuieli decorative in funcție de preferințele clientului.

Executarea si montarea constructiilor din lemn se poate face in orice anotimp, fara a se lua masuri speciale de protectie termica.
Ofera un confort deosebit prin aspect, culoare, miros (lemnul emana in incapere ulei de terebentina placut mirositor)

Casele din lemn sunt considerate de foarte multi medici ca fiind sanatoase pentru organismul uman. Se recomanda ca dormitoarele sa se construiasca din lemn pentru a permite o buna relaxare a organismului in timpul somnului.